ROBIN SCHOOL KIDS

“Els límits de la meva llengua esdevenen els límits del meu món”

Ludwig Wittgenstein

El mètode Robin School Kids és sinònim d’aprendre anglès de manera natural i efectiva. Imitant l’aprentatge de la llengua materna.

Fent tot allò que faria un nen de bon grat en la seva llengua materna: jugar, experimentar, manipular, escoltar contes, representar-los, repetir cantarelles,

La gran diferència és que ho fem en anglès. És un mètode amè i comunicatiu. Sense pressa. Seguint els interessos d’aprenentatge que marca l’infant.

La nostra filosofia és la del conte de la tortuga i la llebre. Anar xino xano, per arribar més lluny.

El “vísteme despacio que tengo prisa” del “Refranero Español”

O la cita eisnteniana de “si vols un nen intel·ligent, explíca-li contes. I si vols un nen més intel·ligent, explícali més contes

Al marge de la intel·ligència, els contes i les bones històries realment ens ajuden a créixer i aprendre, per tant són una eina clau a Robin School Kids.

Els nostres grups són multinivell i sempre que podem ens agrada barrejar tres grups d’edat.

Finalment, una altra senyal d’identitat de Robin School Kids, com a escola inclusiva, és adaptar-nos als nostres alumnes. Tenint en compte la teoria de les intel·ligències multiples. No tenim un guió establert i tancat per a tots els grups, sinó que mirem d’adaptar-nos als grups concrets de persones (ja siguin nens o adults, el que tinguem al davant)

Nota: A partir de primària, Les famílies i les escoles ens demanen introduïr l’escriptura anglesa. Nosaltres triariem fer-ho més tard, per motius sobretot pedagògics. I per tant, estem molt oberts a reformular aquesta qüestió especialment per a primer i segon de primària.

Party time

_

This slideshow requires JavaScript.

Story time

_

This slideshow requires JavaScript.