PROFESSORS

Lluna Porta
Professora d’anglès i castellà per estrangers i educadora amb més de 20 anys d’experiènca amb mainada i adults. Fundadora de Pinya per l’Educació i creadora del Robin School Summer Camp. Experta en Dinàmica de grups i creadora del mètode “Robin School“. Ha treballat a escoles de primària i acadèmies de Londres, Barcelona, Palma de Mallorca i Girona.


Marine Guibert
Marine Guibert, va néixer a França i és professora de francès. Formada amb el mètode Robin School per ensenyar llengües estrangeres, és una meravella de professora. I té un gran sentit de l’humor.


Professors
Valorem molt la preparació dels nostres professors i el seu bon tracte i experiència amb la mainada.
Els nostres professors són nadius o amb una dicció excel.lent. Contractarieu un professor de música que desafina? Nosaltres  tampoc. La pronunciació i entonació són clau en un idioma, per això volem professors que dominin aquest aspecte de la llengua.

Lluna Porta
Teacher of English and Spanish for speakers of other languages with over twenty year’s experience in working with adults and children. Founder of the Pinya per l’Educació and the Robin School Summer Camp. Lluna is an expert in group dynamics and creator of the “Robin School” method. She has worked in primary schools and academies in London, Barcelona, Palma de Mallorca and Girona.